2013/05/23

május 23.

napjaim az utóbbi hetekben:

ó, jajj. mindjárt itt a hónap vége, és én még egyetlen könyvet sem olvastam el májusban. [most már hét könyvvel vagyok lemaradva az idei kihívásban.] a betűundor egyre csak tart, még mindig legalább 5 könyvet [nem] olvasok egyszerre, haladni egyikkel sem bírok. hát akkor így hogy fogok könnyed kis napsütötte nyári regényeket olvasni tucatszámra? 

bezzeg a híreket elolvasom mind, már tiszta mti, index és 444 függő lettem. én is akarok csinálni egy olyan tökös kis hírportált, mint a 444!!44! (leendő szerkesztőpajtik jelentkezését tűkön ülve várja a profilomban megadott postafiókom. jelige: ha nagy leszek, igazi hírszerkesztő leszek

[jut eszembe, ha már úgy is mindenki erről beszél, akkor ezt a kérdést nekem is fel kell tennem: és most mi lesz a tumblr-rel, hogy már olyan jól felvásárolta a yahoo? ugye nem lesz lila, és felkiáltójelek sem lesznek, ugye nem? és a random pornó és a cuki állatos gif-ek content ugye megmarad? és: már mindjárt meghal a google reader, utána milyen olvasót használjak, eh? hogyan költöztessem át az összegyűjtögetett olvasmányaimat az új helyre? már csak a nap(jaink legfontosabb kérdése maradt hátra: erőss zsolt önző volt vagy hős? és: tegyük meg tétjeinket, hogy mikor készül róla mozifilm into the wild stílusban? hiszen az élete (és talán még inkább: halála) mozivászonért kiált, kétség nem fér hozzá.]

4 megjegyzés:

  1. Én néhány hete váltottam Google Reader-ről Feedly-re, s már ezt a bejegyzést is azon keresztül olvastam. A Reader felhasználóknak “seamless” átállást ígér a Feedly, ami több-kevésbé igaz is, bár a szolgáltatás még néha egy kicsit instabil. Azt tudja, mint a Reader, csak annyi a különbség, hogy ez a böngészőbe épül be (egyelőre), így telepíteni kell minden készülékre, amiről használni szeretnéd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Árpi, az ötletet. Okostelefonos app-juk van-e?

      Törlés
  2. Ugyan én csak régimódi böngészős felhasználó vagyok, de igen, valószínűleg telefonon is működik, mert azt írja a feedly.com, hogy: "Also available on iOS and Android. And always in sync."

    VálaszTörlés