2013/05/22

május 22.


nagyszerű nap volt ez a mai - eltekintve persze az egésznapos migréntől és az ezt csillapítandó beszedett félmaroknyi gyógyszertől. megérkezett a saltwater szandálom, és épp olyan, mintha a lábamra öntötték volna. jajj és a színe! leheletrózsaszín-fagyiszín, egészen csodálatos. [már most megállapíthatom, hogy kell egy ilyen pirosban is.] pakkot kapni még mindig nagyszerű érzés, főleg, amikor ilyen cukin be van csomagolva - színes modcloth dobozban, ami belül is mintás, sőt még meglepetés üzenet is van benne, amikor kinyitom, meg nagyonnyári képeslap modcloth csajokkal. szép nagy pirospont a saltwaternek és a modcloth-nak. [és akkor most már tényleg legyen nyár, hogy tudjam a cuki kis szandimat hordani kint a civilizációban, nem csak itthon délutánonként. btw, mióta a kisöcsém meglátta a lábamon, egyszerűen csak maminak szólít. whatever. én imádom.] 


ma újra elzarándokoltam a hobbiboltba, és a pasztílszínű, virágmintás ködbe borult elmém úgy döntött, hogy vesz még néhány giccses nagyonszép rózsás szalvétát és egy tégely mentaszínű akrilfestéket, mert a hétvégén bizony kaspót kell dekupázsolnom a virágzó paradicsompalántáknak és a leendő fűszernövényeimnek. és persze textilt is kell festeni, meg szalvétarózsákat dekupázsolni az ekrüszínű tornacipőre. a hétvégén rózsásra dekupázsolom az egész mindenséget, meglássátok. és csodálatos lesz.


és volt bizonys szívárvány is, idén az első [amit láttam]. miskolcon a panelek mögött születnek a szivárványok. itt meg van hozzá zene is, ha már ilyen esős napokat élünk. és mert oly' finom meggyes amerikai palacsintát csináltam a hétvégén. 

ps: bridget is back! [well, she's on her way anyway.]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése